Rehabilitación Sant Joan Reus –

Fachada con marcos personalizados
30 de septiembre de 2021

'ÚLTIMS DETALLS! La rehabilitació de Sant Joan, 17 és una obra que ens fa sentir orgullosos de qui som i fins on hem arribat.

Un dels nostres favorits, en el qual ens hem deixat la pell amb un resultat espectacular. Es tracta d'un edifici de PB + 4 Plantes pis que consta de dos pisos de 80m2 i un dúplex amb terrassa a la coberta.

L'edifici ha estat rehabilitat i redistribuït completament. Hem construït noves cobertes i façanes; nous aïllaments, instal·lat grans finestrals Technal amb bon aïllament tèrmic i acústic; persianes elèctriques; vídeo porter amb entrada NFC i un ampli ascensor per a més comoditat dels usuaris.

Els tres pisos compten amb aerotermia amb terra radiant que proporciona una elevada eficiència energètica. En l'actualitat, és un dels sistemes de climatització de major confort tèrmic. La cuina és Dica, una marca d'entre les millors, amb els electrodomèstics integrats i detalls de qualitat com la prestatgeria de fusta natural i un taulell porcellànica calacatta que la fa encara més atractiva. Els banys també de qualitat, gres porcelanicos rectificats, mobles de bany suspesos amb lavabo solid surface, dutxes solid surface arran de terra i inodors suspesos rimless. Un autèntic luxe al centre de la ciutat.

T'agraden els nostres projectes? Vols reformar casa teva? Contacta amb nosaltres i parlem del teu projecte!